За нас

Уважаеми дами и господа,
Екипът на фирма „Алфа Сървис” ви приветства с добре дошли на нашата страница!
Ние сме динамично развиваща се компания в областта на туристическите услуги , като в последите години се наложихме изключително и на българския пазар под ръководството на Г-н Олег Кацарски.
Основният бизнес на „Алфа Сървис” включва обработване и продажба на пътнически и туристически услуги на територията на Република България. Фирмата специализира в областта на ваканционния туризъм, семейните почивки, балнеологичен туризъм, конгресен и бизнес туризъм, както и туристически пакети, насочени към юношите и децата.
Лидери, иноватори и първият туроператор, който организира и стартира детско-юношески лагери в курортен комплекс „ Златни Пясъци”- това е нашата компания! Фирмата притежаваа базата на Междунардния детско-юношеския лагер, който се намира в хотел „Сердика” в кк. „Златни Пясъци” и оперира и други подобни младежки и детски програми. Те са насочени към най-малките и по-големи юноши, като предлагат отлични условия за почивка, интелектуални, образователни и спортни занимания, както и лечебни и спа процедури.
Нашият екип от млади професионалисти ежедневно се грижи да дава най-доброто от себе си да задоволи нуждите на нашите клиенти,партньори и колеги в цяла България.