Детски център Росица

Разположение:
  • Международният детски спортен ценър «Росица» е разположен на 150 м от брега на морето, в парка на КК «Св.Константин». Отдалечеността на хотела от пешеходната зона и от другите хотели на Св.Константин предоставя на почиващите спокойствие, тишина и уют, което е от особено значение за детските групи.

Хотелът разполага с :
  • Професионален полуолимпийски басейн за спортни отбори, с размери 25 х 12,5 м, ( 5 коридора),
  • Собствен мини Аквапарк – 3 пързалки, 95 тройни стаи, 3 двойни стаи и 4 апартамента за 5/6 човека, фоайе, рецепция, бюро за обмяна на валута, ресторант,  сейф, паркинг, интернет зала, зала за тихи игри и анимация, тенис на маса, билярд, спортни принадлежности , денонощен магазин, денонощно медицинско обслужвани, зона за волейбол, баскетбол и футбол.
  • В хотела са приведени в експлоатация 2 зали за тематични занятия. И двете класни стаи са оборудвани за обучение. Всяка зала разполага с 16 места

Настаняване:
  • В стаите: телефон, телевизор, хладилник, три легла, нощни шкафчета, гардероб, климатик, баня с душ.

Ресторант:
  • Изхранване: – All inclusive
  • 6 пъти на ден, шведска маса. – качеството на храната е гарантирано , разнообразно меню, специално разработено за деца!!!
закуска 8:00 – 10:00 ;
късна закуска – 10:30 – 11:00;
обяд - 12:30 – 14:00;
следобедна закуска – 15:00 – 16:00;
вечеря – 18:30 - 20:00;
Show-cooking – на основните хранения ( закуска, обяд и вечеря) – пред Вас се приготвят палачинки, мекици, зеленчуци и месо на грил!!!
Ресторант „Росица” представя за своите гости тематични вечери!!!
Средиземноморска кухня
Италианска кухня
Българска кухня
Турска кухня
Tea time( черен, билков, плодов чай) - през целия ден!!!
Късна вечеря (brunch) 21.00 -21.30
Напитки: минерална вода – денонощно в хотела,, по время на хранене - сокове, фанта, кола, спрайт, билков чай, студен чай.

Басейн- Аква Парк:
  • Хотел „Росица” предоставя за своите малки гости един от най-големи басейни на КК Св.Константин и Елена, включително и мини-аквапарк с 3 големи пързалки.
  • Параметрите на басейна позволяват трениране на водни видове спорт. Аквапарк се явява един от най-атрактивните забавления през целият престой на почивката
Работно време на мини Аква Парк МДСЦ Росица:
12.00 – 15.00
Часове за провеждане на тренировки:
07.00 – 12.00
15.00 – 19.00